KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu

Eyl

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ ANA SINIFINDA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIFLARI BELİRLENMİŞTİR. LİSTEDE YER ALAN A,B,C SINIFLARI SABAHÇI,D,E,F SINIFLARI İSE ÖĞLEDEN SONRA EĞİTİM YAPACAKLARDIR.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre okullar 11 Eylül 2023 Pazartesi günü açılacak. MEB, 2023-24 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni kararları yayınladı. Bakanlığın aldığı karara göre okul kıyafetlerinde zorunlu durumlar haricinde kıyafet değişikliği yapılmayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullara genelge gönderdi. Velilere maddi yük olmaması için okul kıyafetleri bu yıl da aynı kalacak.

Bu nedenle okulumuz öğrencilerince önceki yıllarda kullanılan kıyafetler yeni eğitim öğretim döneminde de geçerli olacak.

Önceki yıllarda kullandığımız ve kullanmaya devam edeceğimiz kıyafetlere ait görsellerimiz aşağıdadır.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI LİSTELERİ KISA SÜRE İÇERİSİNDE YAYIMLANACAKTIR.

Nis

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yılı okulumuzda kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.